Stemmen stemmen!

Stem en help de straatkinderen van Kathmandu!

De actie “Warm hart” van KRO/NCRV biedt een unieke mogelijkheid voor de Stichting Straatkinderen van Kathmandu op een mooie donatie. Alleen hebben we daarvoor uw stem nodig want de financiële bijdrage gaat naar dat goede doel dat zowel veel stemmen verwerft als in de ogen van een deskundige jury een bijdrage verdient.

Onze stichting is in 2008 begonnen met de opvang van zes straatkinderen uit Kathmandu die ik tijdens een reis in Nepal in totale verwaarlozing aantrof. Ik kon die hartverscheurende situatie niet zomaar voorbij laten gaan en bracht ze onder in een huis (Marinka Home) waar al snel kinderen uit een vergelijkbare situatie bij kwamen. Nu anno 2021 hebben we inmiddels een aarbevingsbestendig huis waar we ruim negentig kinderen, niet alleen onderdak bieden in een liefdevolle leefomgeving, maar ook zorgen dat ze goed onderwijs krijgen. Daarnaast stimuleren we hereniging met hun familie en verzorgen we een goede start op de arbeidsmarkt door ondersteuning bij een studie of doen van een vakopleiding.

Daarvoor is geld nodig. Gelukkig krijgen we al veel steun in de vorm van donaties maar sinds de Coronacrisis zijn de kosten flink gestegen. Wij kunnen het te winnen geld dus uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld ondersteuning bij verdere scholing van de kinderen. U kunt ons helpen te winnen door uw stem op ons uit te brengen. Daarvoor heeft u tot 18 november2021  17.00 uur de tijd. 

Hoe kan ik stemmen?

  1. Ga naar de website https://kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart
  2. Klik op de button “stem nu”
  3. Ga rechtsboven naar de button “zoeken” en  vul “Straatkinderen” in. Je ziet dan een foto en de naam van de straatkinderen. Klik op de foto
  4. Klik op die pagina op de button “Ik stem op “Straatkinderen van Kathmandu”
  5. U wordt nu gevraagd wat gegevens in te vullen. Klik vervolgens op de button “stemmen”.
  6. Je ontvangt nu binnen 15 minuten een mail met een bevestigingslink. Deze moet je aanklikken om je stem geldig te laten zijn. Niet vergeten dus.

Mijn naam is Lies Vink, voorzitter van de Stichting Straatkinderen van Kathmandu. Ik dank u voor uw stem.

Voor meer informatie over onze stichting: ga naar https://straatkinderenvankathmandu.nl/

Namaste🙏🏼

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *