Liefde, onderdak, voeding, onderwijs … voor ieder kind!!

Namaste / Lieve mensen, 

Namasté! Onze kleinschalige, Nederlandse stichting zet zich actief in voor straatkinderen in Kathmandu, Nepal. Onze kinderen zijn om verschillende redenen op straat terecht gekomen. Hun ouders zijn bijvoorbeeld vertrokken om in het buitenland geld te verdienen, zijn overleden of kunnen hun kinderen niet onderhouden. De kinderen zijn soms met nog maar 2 jaar oud, op zichzelf aangewezen en overleven op straat. Dit gunt u toch niemand?

Door sponsor te worden van een kind, kunt u het verschil maken!! Voor €75,00 per maand kunt u onderdak, onderwijs, voeding, medicijnen en veel liefde aan het kind bieden. Zo kunnen zij zich in onze veilige omgeving (Riom-Laura-Marinka Home) ontwikkelen en hebben zij weer zicht op een toekomst!

Adopteert u financieel één van onze kinderen? Iedere euro gaat direct naar het kind en uw sponsoring is fiscaal aftrekbaar. Wij zijn een ANBI Instelling

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de gebeurtenissen in het huis, de ontwikkeling van uw sponsorkind én weet het kind ook wie u bent!!

Daynabath, uit de grond van ons hart…..

https://tikkie.me/pay/Stvanktmnd/wNrjLLScGovJRfYkCgT1Sv