[:nl]Nieuwsbrief juni 2018[:]

[:nl]Lieve vrienden, van de straatkinderen van Kathmandu.

Beter een late nieuwsbrief dan geen. U kunt deze hier downloaden: https://straatkinderenvankathmandu.nl/wp-content/uploads/2018/06/Nieuwsbrief-SKVK-juni-2018.pdf

Door ziekte van mijn kant,een plotseling agressief lymfhoon, kwamen alle activiteiten een beetje stil te liggen. Ik ben nog niet helemaal  uit behandeld ,maar de vooruitzichten   zijn  heel goed,zodat ik alweer gepland heb om eind oktober naar Nepal te gaan.

Nepal

Op de eerste plaats alle kinderen en medewerkers zijn in goede gezondheid,ook de acht nieuwe kinderen die sinds December bij ons wonen.
Alle kinderen gaan naar school en werken nu aan hun toetsen naar de vakantie toe.

Dan komen we aan een gevoelig punt,de grotere kinderen hebben hun examen gedaan en staan nu voor een beroepsopleiding of door studeren.
Helaas hebben we de financieen niet om hen verder te sponseren,daarom kom ik met de vraag,als u een student voor wat voor een bedrag ook zou willen sponseren dan help u dat kind op de laatste treden naar een zelfstandig leven.

Straatkinderen van Kathmandu

NL20ABNA0801275490

Omschrijving: Studiefonds

Zegt t voort zegt t voort aan vrienden kennissen scholen leerkrachten help ons zodat de kinderen hun studie af kunnen maken.

Lieve groet,

Lies Vink[:]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *