[:nl]Vrijwilligerswerk[:]

[:nl]Tiom Laura Marinka Home is een huis voor kinderen die op straat hebben geleefd. De kinderen wonen nu veilig bij ons en wij geven ze de best mogelijke zorg. Binnen ons vaste Nepalese team kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die deze zorg met ons willen delen. Zorgen voor en spelen met kinderen die deze aandacht en liefde, die ze zo vaak hebben moeten missen, nu bij ons krijgen. Dat alles in ander werelddeel, verder kijken dan je eigen vertrouwde wereld, nieuwe ervaringen opdoen, kijken met andere ogen. Een mooie manier om je kennis te verbreden.

Inhoudelijk

De kinderen helpen met verzorging: vooral de kleintjes helpen met tanden poetsen, handen wassen(algemene hygiene), mee helpen hun kamer, kleding en boxen in orde te houden. Ontbijten, naar school brengen, huiswerk begeleiden voor de grotere kinderen, buiten spelen en aandacht geven.

Wij vragen

De juiste motivering inzet en liefde voor kinderen. Een werkperiode van minimaal twee maanden. En een sollicitatie gesprek.

Wij bieden

Tijdens de werkperiode hebben wij een onderdak voor u, waarvan de kosten voor uzelf zijn. De maaltijden in Tiom Laura Marinka Home zijn gratis.

Handleidingen

De handleidingen voor vrijwilligers kunt u hier vinden:  Tiom Laura Marinka Home handleiding

Interesse?

Interesse of belangstelling? Zend je verzoek aan Lies.[:]