Donaties

U kunt ons op vele manieren helpen.

Bijvoorbeeld door donaties, sponsoring of vrijwilligerswerk

Donaties

Voor het slagen van onze projecten is veel geld nodig. Uit ons financiële overzicht blijkt dat onze begroting tenminste € 100.000 per jaar bedraagt. Uw financiële steun is dan ook van harte welkom.
U kunt op allerlei manieren en naar eigen draagkracht doneren. Bijvoorbeeld incidenteel, een vast bedrag per maand en ook naar aanleiding van bijzondere gebeurtenissen. Het vieren van een kroonjaar, een jubileum, opening van een bedrijf enzovoorts. Er zijn talloze gelegenheden om de Straatkinderen van Kathmandu te gedenken en daarmee uw eigen bijzondere moment meteen een speciaal tintje te geven.

Wilt u ook een bijdrage storten?
ABN-AMRO IBAN: NL20ABNA0801275490,
BIC code: ABNANL2A
t.n.v. de Straatkinderen van Kathmandu

Wij zijn erg blij met uw bijdrage!

U mag natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Hier kunt u alle projecten vinden die door ons financieel gesponsord worden:

  • Marinka Children Home
  • Tiom Laura Home
  • Schooltje in Gharamsi
  • Shangrila Home
  • Naaiatelier
  • Gezinshulp

 

Sponsoring

Voor onze projecten is veel geld nodig om alles draaiend te houden. Wilt u doneren dan kan dat en wij zijn blij met elke bijdrage. Vele kleintjes maken tenslotte een grote! U kunt meedoen vanuit uw draagkracht: een vast bedrag per maand of éénmalig.

Sponsor onze kinderen

Misschien vindt u het leuk of extra stimulerend om een kind te sponsoren. De hoogte van het te sponsoren bedrag is naar eigen inzicht en draagkracht.

De kosten voor levensonderhoud van de kinderen bedragen in totaal 50 euro p/m.
De kosten voor schoolsponsoring bedragen 25 euro p/m.
Totale sponsoring van een kind is  80 euro p/m.
Met meerdere mensen een kind sponsoren is ook mogelijk.

Niet kind-gebonden sponsoring is natuurlijk ook van harte welkom. Er is veel geld nodig voor algemene zaken zoals de huur en onderhoud van het tehuis.

Wij zijn blij met iedere vorm van sponsoring. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Adresgegevens: Straatkinderen van Kathmandu

 Lies Vink, Cf. Smeetslaan 115, 1901GL Castricum    lies_519@hotmail.com

Misschien vindt u het leuk of extra stimulerend om een kind te sponsoren. De hoogte van het te sponsoren bedrag is naar eigen inzicht en draagkracht.

Niet kind-gebonden sponsoring is natuurlijk ook van harte welkom. Er is veel geld nodig voor algemene zaken zoals de huur en onderhoud van het tehuis.

Vrijwilligerswerk

Tiom Laura Marinka Home is een huis voor kinderen die op straat hebben geleefd. De kinderen wonen nu veilig bij ons en wij geven ze de best mogelijke zorg. Binnen ons vaste Nepalese team kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die deze zorg met ons willen delen. Zorgen voor en spelen met kinderen die deze aandacht en liefde, die ze zo vaak hebben moeten missen, nu bij ons krijgen. Dat alles in ander werelddeel, verder kijken dan je eigen vertrouwde wereld, nieuwe ervaringen opdoen, kijken met andere ogen. Een mooie manier om je kennis te verbreden.

Inhoudelijk

De kinderen helpen met verzorging: vooral de kleintjes helpen met tanden poetsen, handen wassen(algemene hygiene), mee helpen hun kamer, kleding en boxen in orde te houden. Ontbijten, naar school brengen, huiswerk begeleiden voor de grotere kinderen, buiten spelen en aandacht geven.

Wij vragen

De juiste motivering inzet en liefde voor kinderen. Een werkperiode van minimaal twee maanden. En een sollicitatie gesprek.

Wij bieden

Tijdens de werkperiode hebben wij een onderdak voor u, waarvan de kosten voor uzelf zijn. De maaltijden in Tiom Laura Marinka Home zijn gratis.

Handleidingen

De handleidingen voor vrijwilligers kunt u hier vinden:  Tiom Laura Marinka Home handleiding

Interesse?

Interesse of belangstelling? Zend je verzoek aan Lies.