Contact

Even voorstellen:

Ik ben Lies Vink, 78 jaar jong, en heb in het jaar 1999, meteen na mijn pensionering, de kans gepakt om naar het buitenland te gaan en mijn dromen waar te maken. Ik begon met een voettocht naar Santiago de Compostella, als overbrugging van een leven met een baan, die ik overigens heel leuk vond, naar een vrij leven waarin je de tijd aan jezelf hebt.
Daarna ben ik gaan reizen met de rugzak door Azië, enerzijds omdat ik dat altijd al had gewild en anderzijds met het doel mij in te gaan zetten voor mensen die dat nodig hebben. Er was genoeg te doen. Ik hoefde er niet naar te zoeken, het kwam vanzelf naar mij toe. Na het werken in Calcutta bij de allerarmsten ter wereld en in een opvanghuis voor straatkinderen in Kathmandu in Nepal, ging mijn hart toch naar het laatste uit. Jonge kinderen, meisjes en jongens, sommigen nog maar twee jaar oud ,leefden op straat. Het raakte mij in mijn hart en maakte dat ik me voor honderd procent voor hen wilde inzetten.
Opnieuw vertrok ik uit Nederland voor een voettocht, deze keer naar Assisië in Italië, in de voetsporen van Franciscus ,een monnik die zich in zette voor de allerarmste .Het was een tocht waarin ik door vele mensen werd gesponsord.In Shangrila-Home, een Belgisch project, heb ik mijn ervaring met het werken met straatkinderen opgedaan

Daarna  was ik in staat om in 2008 mijn eerste eigen huis voor  straatkinderen op te richten.

Inmiddels is in Mei 2017 het nieuwe huis geopend daar wonen nu  81 kinderen.

Een warm Namaste Lies Vink.

Contact:

Lies Vink.                                            Gerda Oosting                    
C F Smeetslaan 115                          Schinjer 17
1901 GL Castricum                           1901 NC Castricum
Nederland                                             Nederland

Wilt u contact met ons bel Gerda.

Phone:
tel. +31 (0)643905293

Het e-mail adres is straatkinderenvankathmandu@gmail.com

 

Heeft u vragen, stuur ons dan een berichtje.
Any questions? Please send us a e-mail