Vrijwilligerswerk

 

Marinka-home is een huis voor kinderen die op straat hebben geleefd. De kinderen wonen nu veilig bij ons en wij geven ze de best mogelijke zorg. Binnen ons vaste Nepalese team kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die deze zorg met ons willen delen. Zorgen voor en spelen met kinderen die deze aandacht en liefde, die ze zo vaak hebben moeten missen, nu bij ons krijgen. Dat alles in ander werelddeel, verder kijken dan je eigen vertrouwde wereld, nieuwe ervaringen opdoen, kijken met andere ogen. Een mooie manier om je kennis te verbreden.

Inhoudelijk
De kinderen helpen met verzorging: vooral de kleintjes helpen met tanden poetsen, handen wassen(algemene hygiene), mee helpen hun kamer, kleding en boxen in orde te houden. Ontbijten, naar school brengen, huiswerk begeleiden voor de grotere kinderen, buiten spelen en aandacht geven.

Wij vragen
De juiste motivering inzet en liefde voor kinderen. Een werkperiode van minimaal twee maanden. En een sollicitatie gesprek.

Wij bieden
Tijdens de werkperiode hebben wij een onderdak voor u, waarvan de kosten voor uzelf zijn. De maaltijden in Marinka-Home zijn gratis.

Handleidingen
De handleidingen voor vrijwilligers kunt u hier vinden: Marinka Home en Tiom Laura Home

Interesse?
Interesse of belangstelling? Zend je verzoek aan Lies.